Αναζητήστε με βάση:

Διαθεσιμότητα

Διαθεσιμότητα

Τιμή

Τιμή

  • 6,00 € - 32,00 €

Left Banner

  • LeftBanner 1

Left Banner

  • LeftBanner1 1

Ενθύμια γέννησης

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε 70 προϊόντα μας.

Αναζητήστε με βάση:

Διαθεσιμότητα

Διαθεσιμότητα

Τιμή

Τιμή

  • 6,00 € - 32,00 €

Ενεργά φίλτρα

Ξύλινο προσωποποιημένο μπρελόκ - Τα στοιχεία μου
6,00 €

Δώστε ένα μοναδικό και προσωπικό δώρο με αυτό το ξύλινο προσωποποιημένο μπρελόκ σε οβάλ σχήμα. Κάθε μπρελόκ είναι τυπωμένο με το όνομα και τα στοιχεία γέννησης του μωρού, ενώ μικροσκοπικά πατουσάκια σε χρώμα της επιλογής σας προσθέτουν μια γλυκιά πινελιά.

 

Κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά, το μπρελόκ έχει μέγεθος 7cm και διαθέτει αλυσιδάκι και μεταλλικό κρίκο σε ασημί χρώμα. Τα κρεμαστά κορδελάκια σε αντίστοιχα χρώματα με τα πατουσάκια ολοκληρώνουν αυτό το κομψό αξεσουάρ.

 

Ιδανικό για δώρο σε νέους γονείς ή ως αναμνηστικό για τα γενέθλια του μωρού σας. Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο Woodncraft, εξασφαλίζοντας μοναδικότητα και ποιότητα.

Ξύλινο αναμνηστικό - Η γέννησή μου
22,00 €

Το ξύλινο αναμνηστικό "Η Γέννησή Μου" είναι ένα μοναδικό και προσωποποιημένο διακοσμητικό για τον εορτασμό της γέννησης ενός μωρού. Αυτό το χειροποίητο κρεμαστό διακοσμητικό είναι χαραγμένο με το όνομα και τα στοιχεία γέννησης του μωρού, δημιουργώντας ένα μοναδικό και αξέχαστο αναμνηστικό.

 

Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι ιδανικό για νεογέννητα μωράκια και αποτελεί μια όμορφη προσθήκη στη διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Με μέγεθος 25 cm είναι κατάλληλο για να προσθέσει μια γλυκιά και ατμοσφαιρική πινελιά σε κάθε χώρο.

 

Κάθε κομμάτι δημιουργείται με μεράκι και αγάπη από τη ομάδα του εργαστηρίου Woodncraft. Η προσεγμένη χάραξη του ονόματος και των στοιχείων γέννησης δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και δημιουργούν ένα μοναδικό κομμάτι που θα αποτελέσει ένα πολύτιμο αναμνηστικό για το μωρό και την οικογένειά του.

 

Επιλέξτε αυτό το μοναδικό ξύλινο αναμνηστικό για να γιορτάσετε την άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα.

Αναμνηστικό γέννησης - Αρκουδίτσα με λουλούδια
29,00 €

Ξύλινο χειροποίητο κρεμαστό ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο αρκουδίτσα και κρεμαστά λουλουδάκια με ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του μωρού! Βάφεται στα χρώματα της επιλογής σας.

 

Μέγεθος: 30 εκατοστά.

 

Ιδανική πρόταση για δωράκι σε μικρό κοριτσάκι και για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Αρκουδάκι πάντα με φιόγκο
25,00 €

Ξύλινο, χειροποίητο, κρεμαστό ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο αρκουδάκι πάντα με ένα φιογκάκι στο λαιμό... με κρεμαστές καρδούλες και αστεράκια χαραγμένα με ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του παιδιού! Βαμμένο και διακοσμημένο με κορδελάκια και προαιρετικά με το όνομα της επιλογής σας.

 

Μέγεθος: 35 εκατοστά.

 

Ιδανική πρόταση για δωράκι σε μικρό αγοράκι και για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Πίκατσου σε σύννεφο
29,00 €

Ξύλινο, χειροποίητο, κρεμαστό ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο μικρούλης Πίκατσου να κοιμάται πάνω σε ένα σύννεφο... με κρεμαστές poke balls χαραγμένες με ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του παιδιού! Βαμμένο και διακοσμημένο με κορδελάκια και προαιρετικά με το όνομα της επιλογής σας.

 

Μέγεθος: 35 εκατοστά.

 

Ιδανική πρόταση για δωράκι σε μικρό αγοράκι και για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Γοργόνα Άριελ
25,00 €

Ξύλινο χειροποίητο κρεμαστό ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο γοργόνα Άριελ με κρεμαστά στοιχεία χαραγμένα με τα στοιχεία γέννησης του παιδιού! Βάφεται στα χρώματα της επιλογής σας.

 

Μέγεθος: 40 εκατοστά.

 

Ιδανική πρόταση για δωράκι σε μικρό κοριτσάκι και για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

 

Handmade by Woodncraft.

Ξύλινο αναμνηστικό σύννεφο - Ινδιάνος
24,00 €

Ξύλινο χειροποίητο παιδικό αναμνηστικό γέννησης σε σχέδιο σύννεφο διακοσμημένο με έναν ινδιάνο, το όνομα της επιλογής σας και χαραγμένες ευχές σε μικρά κολλημένα αστεράκια! Βαμμένο στα χρώματα της επιλογής σας.

 

Διάσταση 35 εκατοστά.

 

Αντί για ευχές μπορούν να χαραχθούν στοιχεία γέννησης.

 

Ιδανικό δώρο για νεογέννητο μωράκι και για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

 

Handmade by Woodncraft.

Ξύλινο καδράκι γέννησης σε καβαλέτο - Baby girl
15,00 €

Ξύλινο, επιτραπέζιο παιδικό διακοσμητικό με προσαρμοσμένο ένα μωρό κοριτσάκι και χαραγμένο με τα στοιχεία γέννησης του μωρού! Ένα μοναδικό προσωποποιημένο αναμνηστικό γέννησης, στηριζόμενο σε ξύλινο καβαλέτο, ιδανικό για δωράκι σε νεογέννητο και ξεχωριστό διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο! 

 

Μέγεθος: 20x22 cm.

 

Handmade by Woodncraft.

Ξύλινο καδράκι γέννησης σε καβαλέτο - Baby boy
15,00 €

Ξύλινο, επιτραπέζιο παιδικό διακοσμητικό με προσαρμοσμένο ένα μωρό αγοράκι και χαραγμένο με τα στοιχεία γέννησης του μωρού! Ένα μοναδικό προσωποποιημένο αναμνηστικό γέννησης, στηριζόμενο σε ξύλινο καβαλέτο, ιδανικό για δωράκι σε νεογέννητο και ξεχωριστό διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο! 

 

Μέγεθος: 20x19 cm.

 

Handmade by Woodncraft.

Ξύλινο καδράκι γέννησης σε καβαλέτο - Our baby
14,00 €

Ξύλινο, επιτραπέζιο παιδικό διακοσμητικό χαραγμένο με τα στοιχεία γέννησης του μωρού! Ένα μοναδικό προσωποποιημένο αναμνηστικό γέννησης, στηριζόμενο σε ξύλινο καβαλέτο, ιδανικό για δωράκι σε νεογέννητο και ξεχωριστό διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο! 

 

Μέγεθος: 20 εκατοστά.

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Hakuna Matata
32,00 €

Ξύλινο χειροποίητο κρεμαστό ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο βασιλιάς των λιονταριών. Ένα ξεχωριστό σχέδιο με τους αγαπημένους Σίμπα, Τιμόν και Πούμπα με κρεμαστά ξύλινα φυλλαράκια χαραγμένα με ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του παιδιού! Βάφεται σε χρώματα της επιλογής σας.

 

Μέγεθος: 35 εκατοστά.

 

Ιδανική πρόταση για παιδικό δωράκι και για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό σύννεφο - Η μικρή Σταλίτσα
24,00 €

Ξύλινο χειροποίητο παιδικό ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο σύννεφο με την αγαπημένη μικρή Σταλίτσα! Βαμμένο και διακοσμημένο με το όνομα της επιλογής σας και ξύλινα αστεράκια χαραγμένα με ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του παιδιού. 

 

Διάσταση 35 εκατοστά.

 

Ιδανικό δωράκι για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό σύννεφο - My little princess
24,00 €

Ξύλινο χειροποίητο παιδικό ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο σύννεφο με ένα γλυκό κοριτσάκι πριγκίπισσα! Βαμμένο και διακοσμημένο με το όνομα της επιλογής σας και ξύλινα αστεράκια χαραγμένα με ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του παιδιού. 

 

Διάσταση 35 εκατοστά.

 

Ιδανικό δωράκι για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου handmade by Woodncraft.

Ξύλινο μπρελόκ - Πατουσάκια με στοιχεία γέννησης
6,00 €

Ξύλινο χειροποίητο μπρελόκ αναμνηστικό σε σχέδιο παιδικά πατουσάκια και χάραξη το όνομα του παιδιού και τα στοιχεία γέννησης του!

 

Μπορεί να γίνει και για αγοράκι με τον αντίστοιχο στολισμό.

 

Μέγεθος: 7 εκατοστά.

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Άμαξα
26,00 €

Ξύλινο χειροποίητο κρεμαστό ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο άμαξα με το όνομα της επιλογής σας και κρεμαστές κορώνες χαραγμένες με ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του μωρού! Βάφεται σε χρώματα της αρεσκείας σας και διακοσμείται με πέρλες και ανάλογα κορδελάκια.

 

Μέγεθος: 35 εκατοστά.

 

Ιδανική πρόταση για δωράκι σε μια μικρή πριγκίπισσα!

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Βασιλιάς των λιονταριών
32,00 €

Ξύλινο χειροποίητο κρεμαστό ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο βασιλιάς των λιονταριών. Ένα ξεχωριστό σχέδιο με τους αγαπημένους Σίμπα, Τιμόν και Πούμπα με κρεμαστά ξύλινα στοιχεία χαραγμένα με ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του μωρού! Βάφεται σε χρώματα της επιλογής σας.

 

Μέγεθος: 35 εκατοστά.

 

Ιδανική πρόταση για παιδικό δωράκι και για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

 

Handmade by Woodncraft.

Ξύλινο διακοσμητικό - Birthday monogram
20,00 €

Το ξύλινο διακοσμητικό Birthday monogram είναι ένα χειροποίητο κρεμαστό διακοσμητικό μονόγραμμα που είναι φτιαγμένο από διπλό ξύλο. Στο μπροστινό μέρος του διακοσμητικού, χαράσσονται τα στοιχεία γέννησης του μωρού και το όνομά του, ενώ το πίσω μέρος βάφεται σε ένα χρώμα που ταιριάζει περισσότερο με το παιδικό σας δωμάτιο.

 

Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας. Το μέγεθος που επιλέγετε αναφέρεται στο ύψος του μονογράμματος, ενώ το μήκος του προσαρμόζεται ανάλογα για κάθε γράμμα, έτσι ώστε να διατηρείται η αρμονική εμφάνισή του.

 

Αυτό το ξύλινο διακοσμητικό είναι ιδανικό για νεογέννητα μωράκια, αλλά επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Αποτελεί μια όμορφη και προσωπική επιλογή δώρου. Κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο από την Woodncraft, προσδίδοντας του ένα μοναδικό και προσεγμένο στυλ.

Αναμνηστικό γέννησης - Αρκουδίτσα καρδιά
22,00 €

Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο αρκουδάκι κοριτσάκι με μια καρδούλα στην αγκαλιά του στην οποία έχουν χαραχτεί μέσα σε φιογκάκια τα στοιχεία γέννησης του παιδιού! Βάφεται σε χρώματα της επιλογής σας. Αντί για στοιχεία γέννησης μπορούν να χαραχτούν ευχές όπως υγεία, ευτυχία, χαμόγελα κλπ.

Διαλέξτε το μέγεθος που ταιριάζει με τον χώρο που θέλετε να το διακοσμήσετε!

Handmade by Woodncraft.

Ενθύμιο γέννησης - Πάντα να χαμογελάς
12,00 €

Ξύλινο χειροποίητο κρεμαστό διακοσμητικό χαραγμένο με τα στοιχεία γέννησης του μωρού και αφιέρωση. Διακοσμημένο με πατουσάκια, μια μικρή κορώνα, κορδελάκι και χάντρες! Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος που ταιριάζει κατάλληλα στο χώρο σας. Ιδανικό δωράκι για νεογέννητο μωράκι αλλά και για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου! 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό σύννεφο - Μονόκερος πόνυ
24,00 €

Ξύλινο χειροποίητο παιδικό ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο σύννεφο με μονόκερο πόνυ, το όνομα της επιλογής σας και αστεράκια χαραγμένα με ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του παιδιού! Βάφεται σε χρώματα της επιλογής σας. Ένα ξεχωριστό δωράκι για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

 

Μέγεθος: 35 cm.

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Μίνι σε σύννεφο
29,00 €

Ξύλινο χειροποίητο κρεμαστό ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο Μίνι Μάους μωρό πάνω σε ένα συννεφάκι με κρεμαστά αστεράκια και καρδούλες με ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του μωρού!  Βάφεται στο χέρι στα χρώματα της επιλογής σας.

 

Μέγεθος: 35 εκατοστά.

 

Ιδανική πρόταση για δωράκι σε μικρό κοριτσάκι και για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό σύννεφο - Πλανήτες
24,00 €

Το Αναμνηστικό Σύννεφο - Πλανήτες είναι ένα πανέμορφο ξύλινο χειροποίητο ενθύμιο γέννησης, σχεδιασμένο σε σχήμα σύννεφου, με διακόσμηση από πλανήτες και αστέρια. Το σύννεφο διαθέτει δύο στρώσεις ξύλου που προσφέρουν μια εντυπωσιακή 3D αίσθηση, ενώ στο κέντρο του βρίσκεται το όνομα της επιλογής σας. Τα αστεράκια γύρω από το όνομα περιέχουν τα στοιχεία γέννησης του παιδιού, όπως ημερομηνία, ώρα, βάρος και ύψος, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και μοναδικό αναμνηστικό.

 

Με μέγεθος 35 cm, αυτό το ενθύμιο είναι ιδανικό για να διακοσμήσετε ένα παιδικό δωμάτιο με θέμα το διάστημα. Εναλλακτικά, αντί για στοιχεία γέννησης, μπορούν να χαραχθούν ευχές όπως υγεία και ευτυχία, καθιστώντας το ιδανικό δώρο για ένα νεογέννητο μωρό. Η UV εκτύπωση εξασφαλίζει ζωντανά χρώματα και αντοχή στον χρόνο.

 

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο Woodncraft, αυτό το ενθύμιο θα μείνει ως μια πολύτιμη ανάμνηση για πολλά χρόνια.

Αναμνηστικό γέννησης - Τρακτέρ
25,00 €

Ξύλινο χειροποίητο παιδικό ενθύμιο σε σχέδιο τρακτέρ με κρεμαστά ξύλινα στοιχεία χαραγμένα τα στοιχεία γέννησης του παιδιού!

Αντί για στοιχεία γέννησης μπορούν να χαραχτούν ευχές.

Βαμμένο στα χρώματα της επιλογής σας.

Μέγεθος: 35 εκατοστά.

 

Ιδανικό για να διακοσμήσει το δωμάτιο ενός μικρού αγρότη!

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Winnie
32,00 €

Ξύλινο χειροποίητο παιδικό αναμνηστικό σε σχέδιο Γουίνι το αρκουδάκι με όνομα και κρεμαστά στοιχεία γέννησης! Το πιο ξεχωριστό διακοσμητικό γέννησης για αγοράκι ή κοριτσάκι! Βαμμένο στα χρώματα της επιλογής σας.

 

Μέγεθος: 40 εκατοστά.

 

Αντί για τα στοιχεία γέννησης του παιδιού μπορούν να χαραχθούν ευχές.

 

Ιδανική πρόταση για δωράκι σε νεογέννητο αγοράκι ή κοριτσάκι!

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Αυτοκινητάκι
25,00 €

Ξύλινο χειροποίητο παιδικό ενθύμιο σε σχέδιο αυτοκινητάκι με τον μικρό οδηγό του και κρεμαστά μικρότερα αυτοκινητάκια που έχουν χαραγμένες ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του παιδιού! Βάφεται σε χρώματα της επιλογής σας.

 

Μέγεθος αυτοκινήτου: 25 εκατοστά.

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Μίκυ σε σύννεφο
29,00 €

Ξύλινο χειροποίητο κρεμαστό ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο Mickey μωρό να κοιμάται πάνω σε ένα σύννεφο... με κρεμαστά αστεράκια και καρδούλες με ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του παιδιού! Βάφεται στα χρώματα της επιλογής σας.

 

Μέγεθος: 35 εκατοστά.

 

Ιδανική πρόταση για δωράκι σε μικρό αγοράκι και για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Μονόκερος στο φεγγάρι
29,00 €

Ξύλινο χειροποίητο κρεμαστό ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο ένα μονόκερο πάνω στο φεγγάρι και κρεμαστά αστεράκια με ευχές και χαμόγελα! 

Δυνατότητα προσθήκης ονόματος.

Βαμμένο στα χρώματα της επιλογής σας.

Μέγεθος: 35 εκατοστά. 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Baby prince
25,00 €

Ξύλινο χειροποίητο ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο ένα μικρό αγοράκι πρίγκιπα και κρεμαστά συννεφάκια με ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του παιδιού. Βαμμένο στα χρώματα της επιλογής σας.

 

Αντί για στοιχεία γέννησης μπορούν να χαραχτούν ευχές.

 

Μέγεθος: 35 εκατοστά.

 

Handmade by Woodncraft.

Ξύλινο μπρελόκ - Φορμάκι με στοιχεία γέννησης
6,00 €

Αναζητάτε ένα μοναδικό και χειροποίητο δώρο για να γιορτάσετε τη γέννηση ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας; Τότε αυτό το ξύλινο μπρελόκ είναι η ιδανική επιλογή! Κατασκευασμένο από ξύλο, αυτό το μπρελόκ δημιουργείται εξολοκλήρου από την Woodncraft με μεράκι και αγάπη.

 

Το μπρελόκ διαθέτει ένα χαριτωμένο σχέδιο φορμάκι και παρέχει τη δυνατότητα χάραξης του ονόματος του μωρού και των στοιχείων γέννησής του, δημιουργώντας ένα μοναδικό και αξέχαστο αναμνηστικό δώρο. Με μέγεθος 7 εκατοστά, αυτό το μπρελόκ είναι ιδανικό για να τοποθετηθεί στα κλειδιά σας ή στην τσάντα σας, κρατώντας τις αναμνήσεις της νέας ζωής πάντα κοντά σας.

Αναμνηστικό γέννησης - Αερόστατο
25,00 €

Ξύλινο χειροποίητο παιδικό αναμνηστικό σε σχέδιο αερόστατο με όνομα και κρεμαστές ευχές! Το πιο ξεχωριστό διακοσμητικό γέννησης για αγοράκι ή κοριτσάκι! Βαμμένο στα χρώματα της επιλογής σας.

Μέγεθος: 35 εκατοστά.

Αντί για ευχές μπορούν να χαραχθούν τα στοιχεία γέννησης του παιδιού.

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Παιδικό δωμάτιο
28,00 €

Ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο την αναπαράσταση ενός παιδικού δωματίου, κρεμαστές ευχές σε αστεράκια και ένα αρκουδάκι. Βάφεται στα χρώματα της επιλογής σας. Αντί για ευχές στα αστεράκια μπορούν να χαραχτούν τα στοιχεία γέννησης του παιδιού.

 

Μέγεθος: 35 εκατοστά.

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Φραουλίτσα σε βαγόνι
29,00 €

Ενθύμιο γέννησης σε σχέδιο βαγόνι με την Φραουλίτσα με χαραγμένες ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του παιδιού. Βαμμένο στα χρώματα της επιλογής σας.

 

Μέγεθος: 40 εκατοστά.

 

Μπορεί να μπει το όνομα της επιλογής σας.

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Τρενάκι με ζωάκια
27,00 €

Ξύλινο χειροποίητο αναμνηστικό γέννησης τρενάκι με ζωάκια της ζούγκλας! Στα βαγόνια υπάρχουν χαραγμένα τα στοιχεία γέννησης του παιδιού μέσα σε καρδούλες και αστεράκια κι από κάτω το όνομα του βαμμένο σε χρώματα που ταιριάζουν με το παιδικό δωμάτιο! 

Βάφεται στα χρώματα της επιλογής σας.

Μέγεθος: 30 εκατοστά.

Ένα μοναδικό δωράκι για μωρό που σίγουρα θα αγαπηθεί.

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Μονόκερος σε σύννεφο
29,00 €

Ξύλινο χειροποίητο ενθύμιο γέννησης με ένα γλυκό πόνυ μονόκερο πάνω σε σύννεφο με ουράνιο τόξο και κρεμαστά συννεφάκια χαραγμένα με ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του παιδιού. Βάφεται σε χρώματα της επιλογής σας.

 

Δυνατότητα προσθήκης ονόματος.

 

Μέγεθος: 40 εκατοστά. 

 

Handmade by Woodncraft.

Αναμνηστικό γέννησης - Ethnic ζωάκια
27,00 €

Μοναδικό ξύλινο χειροποίητο αναμνηστικό γέννησης με θέμα τα αγαπημένα ethnic ζωάκια! Ένα ιδιαίτερο ενθύμιο γέννησης σε στρόγγυλο σχήμα βαμμένο σε χρώματα που θα επιλέξετε και διακοσμημένο με ζωάκια ινδιάνους, καλλιγραφικό όνομα και κρεμαστά στοιχεία με χαραγμένες ευχές ή τα στοιχεία γέννησης του παιδιού πιασμένα με κορδελάκια ιδανικό για να διακοσμήσει το πιο όμορφο παιδικό δωμάτιο!

Διάμετρος κύκλου: 30 cm.

Αντί για ευχές μπορούν να χαραχθούν τα στοιχεία γέννησης του παιδιού.

Ιδανική πρόταση για δωράκι σε νεογέννητο μωρό!

Handmade by Woodncraft.